Gratis verzending vanaf €75

Geboortelijsten bij Noble & Cute

Je geboortelijst leggen bij Noble & Cute

Bij Noble & Cute staan we klaar om jullie bij te staan bij het leggen van jullie geboortelijst met ons deskundig advies en persoonlijke ervaringen. We begrijpen dat het verwelkomen van een nieuw gezinslid een spannende en emotionele tijd is en kijken ernaar uit jullie te begeleiden bij het samenstellen van de perfecte lijst voor jullie baby.

Samen kijken we welke aspecten in het ouderschap jullie belangrijk vinden en welke producten hier het best bij aansluiten. We bekijken samen welke producten voor jullie noodzakelijk zijn en wat jullie echt nodig hebben voor de komst van jullie wondertje. Bovendien kan je een groot deel van je lijstje 4 weken voor de uitgerekende datum al ophalen. Zo hebben jullie al het nodige om die eerste weken enkel te genieten van jullie prachtig aangevulde gezin, zonder aan alle praktische zaken te moeten denken.

Bij Noble & Cute draait alles om het creëren van een geboortelijst die perfect aansluit bij jullie behoeften en dromen voor jullie baby’tje. We zijn er trots op dat we deel mogen uitmaken van deze bijzondere tijd in jullie leven en kijken ernaar uit om jullie te ondersteunen bij elke stap van jullie reis naar het ouderschap.

Maak eenvoudig een afspraak voor je lijstje via mail (info@nobleandcute.be) of bel ons op (0486 77 61 49)

Voordelen van een lijstje bij Noble & Cute

  • Persoonlijk advies
  • Nodige spullen al thuis 4 weken voor je uitgerekende datum
  • Grote bedragen (van bv autostoel, kamertje,…) kunnen opgesplitst worden 
  • Geboortekaartje en geboorteconcept ontwerp en uitwerking
  • Gemakkelijk te beheren
  • Cadeaubon voor onze babyspa kan ook op je geboortelijst 

Een cadeautje kopen van een lijstje

Via de link hieronder kan je eenvoudig een cadeautje kopen. Hou er rekening mee dat de ouders sommige stuks al mee hebben naar huis. Je kan dit wel nog steeds cadeau geven.

 

Blijf op de hoogte

Weet jij graag als eerste wanneer onze winkel en babyspa opengaat en word je graag uitgenodigd op ons openingsweekend? 
Laat hieronder je e-mailadres achter en wij houden je zeker en vast op de hoogte!